Tehokäsittely

Tehokäsittelyllä apua someniskaan ja selkä-niska-hartiaseudun kiputiloihin!

Tehokäsittelyssä käytetään perinteisen hieronnan lisäksi erilaisia mobilisoivia tekniikoita, venytystekniikoita, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä ja triggerpistekäsittelyä. Saat neuvontaa esim. ryhdin ylläpitämiseen sekä lihasvoimaa vahvistavia harjoitteita kotiin tai työpaikalle.

Tehokäsittelyllä parannetaan ja ylläpidetään nivelten liikkuvuutta, lievitetään kipua nivelessä ja pehmytkudoksissa sekä lisätään lihasten elastisuutta. Hoidon tavoitteena on parantaa niveltä ympäröivien lihasten toimintaa, rentouttaa lihaksia ja parantaa näin lihasaktivaatiota. Hoito tehostaa kudosten aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lievittää kipua.

Hoidon jälkeen lihasten jännitystila vähenee, selkä-niska-hartiaseudun kiputilat lievittyvät ja liikkuvuus paranee. Tunnet olosi virkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi. Hoito lievittää stressiä ja unenlaatusi paranee.

Hoidossa voidaan käsitellä myös pallean aluetta. Niska-hartiaseudun jännitystilat ja stressi voivat vaikuttaa hengitykseen siten, että hengitetään vain keuhkojen yläosilla, jolloin uloshengitys ei ole riittävä ja pallea jännittyy. Käsittelyllä voidaan tehostaa ja syventää hengitystä.