Tehokäsittely

Tehokäsittelyllä apua someniskaan ja selkä-niska-hartiaseudun kiputiloihin! Hoidosta saat apua myös alaraajojen lihaskireyksiin ja kiputiloihin.

Jos sinulla on akuutti urheiluvamma tai akuutti / krooninen lihasten tai nivelen kiputila – varaa tehokäsittely.

Tehokäsittelyssä käytetään asiakkaan tarpeen mukaan mobilisoivia hierontatekniikoita, Dry needling hoitoa eli kuivaneulausta, venytystekniikoita ja tarvittaessa myös laserhoitoa.

Tehokäsittelyllä parannetaan ja ylläpidetään nivelten liikkuvuutta, lievitetään kipua nivelissä ja pehmytkudoksissa sekä lisätään lihasten elastisuutta. Hoidon tavoitteena on parantaa niveltä ympäröivien lihasten toimintaa, rentouttaa lihaksia ja parantaa näin lihasaktivaatiota sekä vammojen parantumista.

Tehokäsittelyssä voidaan käyttää Dry needling-hoitoa.

Dry needling-hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa sijaitsevia triggerpisteitä akupunktioneuloilla. Dry Needling-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito tehostaa kudosten aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lievittää kipua.

Tehokäsittelyn jälkeen lihasten jännitystila ja kipu vähenevät, selkä-niska-hartiaseudun kiputilat lievittyvät ja liikkuvuus paranee. Tunnet olosi virkeämmäksi ja rentoutuneemmaksi. Hoito lievittää stressiä ja unenlaatusi paranee.