Hierontapiste Ihana

Hierontapiste Ihana on jatkoa tammikuussa 2017 perustetulle Malmin hierontapisteelle. Aloitin tuolloin Malmilla itsenäisenä ammatinharjoittajana työllistääkseni itseni hierojana. Melko nopeasti huomasin, että lisäkäsiä tarvitaan, jotta ajanvaraukseen saadaan tarjolle enemmän aikoja. Alkuun lisäkäsiä oli yhden ammatinharjoittajan verran ja tällä hetkellä Malmin toimipisteessä työskentelee neljä ammatinharjoittajaa vaihtelevilla tuntimäärillä.

Kesällä 2021 päätin perustaa osakeyhtiön FysioLaser Oy:n, ja siirtää liiketoiminnan toiminimeltä osakeyhtiön alle. Rupesin myös etsimään toista liiketilaa toiminnan laajentamiseksi. Melko nopeasti löysin erinomaisen katutason liiketilan Helsingin Kalasatamasta. Kalasataman toimipiste avautuu syyskuun 2021 aikana.

Laajenemisen johdosta yrityksen nimi muutettiin Hierontapiste Ihanaksi. Tällöin molemmilla toimipisteillä on sama nimi ja mahdollisilla tulevilla toimipisteillä myös.

Olen matkan varrella käynyt useampia jatkokoulutuksia, sillä haluan tarjota asiakkaille monipuolisia hierontapalveluita. Yrityksen mottona on: ”Tarjoamme monipuolisia hierontapalveluita ja asiantuntevaa palvelua – sinulle”. Tällä hetkellä palveluihin kuuluu hieronta, raskaushieronta, purentalihasten käsittely, tehokäsittely, kuivakuppaus ja lääketieteellinen laserhoito. Tulossa on myös Dry Needling, eli kuivaneulaus.

Olet lämpimästi tervetullut hoitoihin Kalasatamaan ja Malmille.

Tule ja anna itsellesi omaa aikaa ja hyvinvointia.

Niina Immanen, Hierontapiste Ihana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *