Hieronta Malmi

Hierontapiste IHANA Malmi avattiin tammikuussa 2017, Malmin hierontapiste nimisenä yrityksenä. Syyskuussa 2021 yrityksen nimeksi vaihdettiin Hierontapiste IHANA Malmi.

Palvelemme sinua maanantaista lauantaihin ajanvarauksella. Meillä on siisti ja viihtyisä 40 m2 katutason liiketila aivan Malmin Prisman läheisyydessä, osoitteessa Kaupparaitti 13. Liiketila on kerrostalon sisäpihalla noin 50 m:n päässä Malmin Prismasta, Malmin Torin vieressä.

Hieronta Malmi
Tervetuloa hierontaan Hierontapiste IHANA Malmille.

Malmille pääset helposti julkisilla kulkuvälineillä sekä autolla. Jos tulet autolla, lähin parkkipaikka on Malmintorin (Prisman) parkkihalli. Liiketilan edustalla ei ole parkkipaikkaa.

Lisää tietoa sijainnista löydät kohdasta yhteystiedot.

Tilassamme työskentelee yksi hieroja kerrallaan. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä viisi hierojaa: Susanna, Maria, Clarissa, Nora ja Niina. Olemme kaikki koulutettuja ammattilaisia. Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Meistä löydät lisätietoa kohdasta tiimi.

Meillä on kokemusta niin lasten, työikäisten, eläkeikäisten kuin urheilijoidenkin hieronnasta. Olet tervetullut hierontaan, oli sitten kyseessä selkä, niska-hartiaseudun tai alaraajojen lihaskireydet, jokin tietty ongelma-alue esim. olkapäät tai pelkästään rentoutuminen.

Hierontaa voidaan tehostaa Dry needling eli kuivaneulauksella, kuivakuppauksella tai lääketieteellisellä laserhoidolla.

Näistä löydät lisätietoa verkkosivuiltamme.

Palvelut Malmilla:

  • Hieronta
  • Raskaushieronta
  • Purentalihasten käsittely
  • Tehokäsittely (sisältää mm. Dry needling-hoidon)
  • Lääketieteellinen laserhoito

Olet lämpimästi tervetullut hierontaan!

VARAA AIKA