Raskaushieronta

Raskaushierontaa Malmilla

Raskaus on naiselle mullistava kokemus niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. Raskausajan fyysiset muutokset saattavat tuoda esiin erilaisia kiputiloja niin niska-hartiaseutuun, selkään, lantioon kuin alaraajoihinkin. Osa odottavista äideistä kärsii yläraajojen tai sormien puutumisesta. Hieronta lievittää kipua, rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja myös vähentää stressiä, jolloin odottava äiti voi paremmin.

Raskaushieronnassa käytetään erikoistyynyjä, jotka on suunniteltu raskausajan hoitoihin. Tyynyillä saadaan tuettua äiti kylkimakuulle, mukavaan ja turvalliseen asentoon. Hierontaan voi tulla missä vaiheessa raskautta tahansa ja hoidoissa voi käydä koko raskauden ajan. Hieronnalla ei missään tapauksessa voi aikaansaada keskenmenoa, eli on täysin turvallista hieroa jo raskauden alkuvaiheesta alkaen.

Raskaushierontaa myös jo synnyttäneille äideille

Raskaushieronta sopii myös synnyttäneille äideille. Synnytyksen jälkeen vatsamakuulla olo ei vielä välttämättä tunnu mukavalta, joten kylkimakuulla olo on parempi vaihtoehto. Se nopeuttaa raskaudesta ja synnytyksestä sekä sektiosta palautumista. Nukkuvan vauvan voi ottaa hierontaan mukaan, esimerkiksi kantokopassa tai turvakaukalossa.

RASKAUSHIERONTA ON VARATTAVISSA MALMILLA.