Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa, jossa hoidetaan kehon ääreishermostoa. Hermoratahieronta kuntouttaa ääreishermostoa niin, että myös keskushermosto toimii tehokkaasti. Hoito elvyttää elintoimintojasi ja edesauttaa kehoasi saavuttamaan terveyttä ylläpitävän tasapainon.

Hermoratahieronnassa käsitellään koko keho päästä varpaisiin sormen päillä painaen ja pyörittäen. Hoito on kivuton. Lepäät lämpimästi hoitopöydällä vilttien alla. Hoito tehdään paljaalle iholle ja siinä käsitellään keho molemmilta puolin.

Hermoratahieronta on hoitomuoto, joka auttaa mm. migreenin, erilaisten kroonisten kiputilojen hoidossa, ravinnon imeytymisen ja sisäelinten toiminnan ongelmissa. Hoito auttaa elimistöäsi puhdistumaan kuona-aineista ja tasapainottaa hormonitoimintaasi.

Jos olet raskaana tai olet ollut leikkauksessa 4–8 viikon sisällä, ei hermoratahieronta ole sinulle tällä hetkellä oikea hoitomuoto.

Hermoratahieronta Kalasatama

Hermoratahierontahoito kestää kerralla noin 90 minuuttia ja tuottaakseen nopeammin tulosta, suositellaan ottamaan aluksi 5 kerran hoitosarja noin viikon välein. Näin hitaimpienkin elinten solut ehtivät uusiutua ja kehosi toimintojen tasapainotus lähtee hyvin käyntiin. Alun jälkeen hoitojen välit voivat olla 2–6 viikkoa.

HERMORATAHIERONTA ON VARATTAVISSA KALASATAMASSA.