Hierontahoidot

Hieronnalla huolletaan ja hoidetaan sekä kehoa että mieltä. Hieronnan avulla vähennetään lihaskireyksiä ja hoidetaan erilaisia lihasten kiputiloja. Lihaskireyttä voivat aiheuttaa liian kova rasitus, yksitoikkoinen työ, huono työasento tai pitkään jatkunut staattinen jännitys. Hieronta vilkastuttaa kudosten aineenvaihduntaa, nestekiertoa ja lievittää kipua. Kipua lievittävä vaikutus perustuu siihen, että hieronta vapauttaa endorfiineja. Hieronnan avulla voidaan myös nopeuttaa palautumista rasituksesta tai harjoittelusta.

Hieronta rentouttaa

Hieronta rentouttaa kehon lisäksi myös mieltä. Sillä on stressiä lieventävä vaikutus. Stressiperäiset fyysiset oireet ja kivut aistitaan usein niskan, hartioiden ja pään alueella sekä purentalihaksissa. Hieronta on hyvä hoitomuoto rentoutumiseen ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen. Hieronnalla parantaa myös unenlaatua.

Monipuolista hierontaa

Hoidon aikana voidaan käydä läpi isoja kokonaisuuksia tai keskittyä tiettyyn vaivaan ja osa-alueeseen asiakkaan tarpeen mukaisesti. Osa hierojistamme käyttää myös mobilisoivia tekniikoita, venytystekniikoita, fascia- eli lihaskalvokäsittelyä, triggerpistekäsittelyä, kuivaneulausta (Dry needling) ja kuivakuppausta.

Mobilisointitekniikoilla parannetaan ja ylläpidetään nivelten liikkuvuutta, lievitetään kipua nivelissä ja pehmytkudoksissa sekä lisätään lihasten elastisuutta. Tavoitteena on parantaa niveltä ympäröivien lihasten toimintaa, rentouttaa lihaksia ja parantaa näin lihasaktivaatiota sekä vammojen parantumista.

Koulutetut hierojat ja fysioterapeutit ovat terveydenhuollon ammattihenkilöitä.

Hierontapiste IHANAn toimipisteet

Tarjoamme hierontaa Helsingin Kalasatamassa ja Malmilla.